Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička pod cuketovou peřinou

Cukety jsou jedním z poznávacích znamení léta. A léto vybízí k jednoduchým a nenáročným receptům. Tím je také tato zapečená směs z kousků vepřového masa, které leží pod peřinou z cuket, špenátu a rajčat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

18. 7. 2024 15:07

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 753 kJ / 1 136 kcal
Bílkoviny91,17 g
Tuky48,41 g
Vláknina22,58 g
Cholesterol 662 mg
Sodík 496 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy77,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, cuketa, cibule, cibule červená, česnek, špenát listový, vejce, petrželka, mouka hladká, kypřící prášek, rajče, olej, koření bylinkové, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Krkovička pod cuketovou peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r28z