Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra v multifunkčním hrnci

Vepřová játra v této úpravě získají křehkost. Dobře převezmou chuť používaných dochucovadel. Výborně se k nim hodí rýže. Stejně dobře budou chutnat s hranolky a také se zeleninovým salátem. Nejlépe ladí okurkový.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba odležení jater

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba odležení jater)

18. 7. 2024 16:23

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie4 576 kJ / 1 094 kcal
Bílkoviny137,20 g
Tuky24,27 g
Vláknina7,08 g
Cholesterol 1,88 g
Sodík 1,94 g
Sůl4,90 g
Sacharidy79,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a

19. 7. 2024 23:36

Marie Svarcova: Děkuji! Mám tyto tři druhy omáček moc ráda. Ochucení je s nimi výraznější a popravdě i snadnější!:-D

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 7. 2024 07:42

:-)<3:yes::yes: Játra a worcester je skvělá kombinace + ty další omáčky se mi líbí, parádní je i fotečka :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: játra vepřová, mléko, omáčka sojová, omáčka rybí, rajče, cibule, sůl, pepř mletý, kmín drcený, olej, solamyl

TopRecepty.cz

Vepřová játra v multifunkčním hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R9gN