Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Letní jídlo je ideální v případě, že je hotové za pár minut a umí zasytit. Těstoviny a konzervovaná kvalitní ryba jsou zárukou obojího. Omáčka s nádechem středomořské kuchyně pak jídlo jen doladí ke spokojenosti oka i žaludku.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 170 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,32 g |
Tuky | 73,94 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 409,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmr6
Moje poznámka
Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmr6
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 9 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
tuňák v oleji,
cuketa,
cibule,
passata rajčatová,
olej olivový,
koření oregáno,
sůl,
pepř mletý,
cukr,
kapary,
olivy černé,
parmazán,
petrželka
Komentáře (1)