Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ostružinová hořčice

Ze sladkokyselých ostružin můžeme připravit vynikající hořčičnou omáčku. Její sladce pikantní chuť se skvěle hodí jako doplněk k sýrům, využijeme ji i při grilování. Hořčici ochutíme balzamikovým octem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

22. 7. 2024 10:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie3 605 kJ / 862 kcal
Bílkoviny15,47 g
Tuky11,85 g
Vláknina33,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy156,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: ostružiny, ocet balsamiko, cukr třtinový, cibule šalotka, semínka hořčičná, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Ostružinová hořčice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERP9W