Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený patizon se zakysaným zelím

Patizon je oblíbená plodina netradičního tvaru, díky čemuž je často nazýván jako létající talíř. Snadný a chutný pokrm připravíme z plátků patizonu, uzenin, sýrů a smetany s vajíčky. Chuť pokrmu doplní také zakysané zelí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

26. 7. 2024 09:31

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 221 kJ / 1 248 kcal
Bílkoviny91,23 g
Tuky87,49 g
Vláknina2,60 g
Cholesterol 827 mg
Sodík 4,27 g
Sůl10,52 g
Sacharidy22,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: patizon, zelí kysané, sýr tvrdý, salám šunkový, salám pikantní, sýr hermelín, vejce, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý, cukr, koření kari, sádlo

TopRecepty.cz

Zapečený patizon se zakysaným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5zg7