Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patison s rajčaty

Patisony jsou velmi zdravé a můžeme je připravit na mnoho způsobů. Skvělé jsou plněné mletým masem a zapečené v troubě. Podávat je můžeme s omáčkou z pečených rajčat a bramborami nebo rýží.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

29. 7. 2024 18:00

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 765 kJ / 1 139 kcal
Bílkoviny86,61 g
Tuky51,87 g
Vláknina15,32 g
Cholesterol 484 mg
Sodík 570 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy76,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: sůl, pepř mletý, bobkový list, koření nové koření, tymián, maso, cibule, česnek, vejce, rajče, strouhanka, máslo, mouka hladká, ocet, cukr, smetana

TopRecepty.cz

Patison s rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPm9n