Cuketa v bramborovo-slaninovém těstíčku
Plátky cukety jsou obaleny v těstíčku z jemně nastrouhaných brambor a křupavé slaniny, což jim dodává jedinečnou chuť. Po usmažení vznikne zlatavá a křupavá krusta, která skvěle kontrastuje s jemnou a šťavnatou cuketou uvnitř.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 193 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,43 g |
Tuky | 55,96 g |
Vláknina | 5,43 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 44,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketa v bramborovo-slaninovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8299g
Moje poznámka
Cuketa v bramborovo-slaninovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8299g
Nejnovější recepty
Pečené brambory s chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Bezlepková bábovka s vaječným likérem
Přidáno před 16 hodinami
Květákový koláč à la pizza bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 12:56
Chléb z červené čočky s tahini (vhodný pro diabetiky)
Přidáno 25. 4. 2025 11:41
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno 24. 4. 2025 18:59
Ovocná tlačenka
Přidáno 24. 4. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tchýnino výtečné kuřecí maso
50Mirka před 8 hodinami
Černá čočka beluga s chřestem a pošírovaným vejcem
TondaJ před 9 hodinami
Kávové děrované řezy
Noumik před 11 hodinami
Těstoviny s bešamelem
Hedra před 11 hodinami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Antonausprag před 11 hodinami
Domácí bábovka z podmáslí
Marcela Kr. před 11 hodinami
Pizza jako z pizzerie
david.manda83 před 11 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 11 hodinami
Máslové makovky
Wanilor před 12 hodinami
Zeleninový salát s brokolicí a vejci
faluska před 13 hodinami
Suroviny:
cuketa,
brambory,
slanina anglická,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
strouhanka,
sýr strouhaný,
sůl,
pepř mletý,
bylinky,
olej
Komentáře (4)