Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cannelloni s mangoldem

Italské cannelloni se obvykle plní náplní a poté zapečou. Jako náplň použijeme směs smetanového sýra, vejce a mangoldových listů. Cannelloni zapečeme s rajčatovou omáčkou ochucenou mangoldovými stonky a česnekem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

7. 8. 2024 12:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 402 kJ / 2 008 kcal
Bílkoviny133,37 g
Tuky48,75 g
Vláknina37,24 g
Cholesterol 375 mg
Sodík 2,50 g
Sůl4,31 g
Sacharidy242,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mangold, rajče, olej, cibule, smetana, česnek, sůl, pepř mletý, vejce, mouka hladká, sýr smetanový, cannelloni, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Cannelloni s mangoldem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYzzp