Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekový kapr

Kapr je velmi chutná ryba, byla by škoda si ho dávat jen na Vánoce smaženého v trojobalu. Pečené filety kapra, ochucené česnekem, podávané s pestrou směsí pečené zeleniny, chutnají výborně a navíc je snadné je připravit.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

6. 8. 2024 10:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 535 kJ / 3 235 kcal
Bílkoviny266,65 g
Tuky207,95 g
Vláknina25,50 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 4,02 g
Sůl9,87 g
Sacharidy65,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

7. 8. 2024 09:09

Výborné :yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kapr, sůl, česnek, olej, mouka hladká, máslo, cuketa, lilek, celer, fenykl, cibule, rajče, sůl, pepř mletý, olej olivový, ocet balsamiko

TopRecepty.cz

Česnekový kapr

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkll3