Česnekový kapr
Kapr je velmi chutná ryba, byla by škoda si ho dávat jen na Vánoce smaženého v trojobalu. Pečené filety kapra, ochucené česnekem, podávané s pestrou směsí pečené zeleniny, chutnají výborně a navíc je snadné je připravit.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 13 535 kJ / 3 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 266,65 g |
Tuky | 207,95 g |
Vláknina | 25,50 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 9,87 g |
Sacharidy | 65,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 8. 2024 09:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 22 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno 20. 9. 2024 10:00
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno 20. 9. 2024 08:20
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Právě bylo uvařeno:
Míša dort
sladkovaveronika2008 uvařil před 52 minutami
Pruhovaný dortík
kraloja uvařila před 1 hodinou
Med z rýmovníku
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Banana bread
klara492 uvařila před 3 hodinami
Hovězí kořeněné kostky na špeku
Evule1 uvařil před 4 hodinami
Čokoládová poleva na moučníky
marky79 uvařila před 7 hodinami
Červená řepa "Fajnovka"
bohdana uvařil před 12 hodinami
Šunkofleky
bohdana uvařila před 12 hodinami
Vydatná fazolová polévka s koprem
Kerysha uvařil před 12 hodinami
Podzimní hruškový koláč
Jasek uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Český král Karel IV. pořádal velkolepé hostiny, ale nejvíc si stejně pochutnal na obyčejném chlebu s máslem
Jak naporcovat kapra? Poradíme, jak připravit filet z kapra krok za krokem
Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak
Další recepty
Suroviny: kapr, sůl, česnek, olej, mouka hladká, máslo, cuketa, lilek, celer, fenykl, cibule, rajče, sůl, pepř mletý, olej olivový, ocet balsamiko
Česnekový kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkll3
1 názor