Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná na žampionech pečená v pečence

Tento recept spojuje šťavnatou sekanou s bohatou chutí žampionů, které dodávají pokrmu výraznou houbovou vůni. Příprava v pečence je jednoduchá a zajistí rovnoměrné pečení a uchování chutí a šťáv.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

3. 8. 2024 20:42

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 959 kJ / 1 663 kcal
Bílkoviny187,15 g
Tuky70,46 g
Vláknina42,58 g
Cholesterol 621 mg
Sodík 511 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy55,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Žampiony byly hezké, tak jsem je nesloupávala, jen otřela vlhkým hadříkem a malinko seřízla okoralé konce nožek.

Objem pečící nádoby: 4,3 l, rozměr: 28 X 28 X 11 cm.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, cibule, smetana ke šlehání, majoránka sušená, česnek sušený, kmín drcený, pepř mletý, sůl, strouhanka, žampióny, cibule, sádlo, máslo

TopRecepty.cz

Sekaná na žampionech pečená v pečence

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYzRN