Pomazánka z paprikáše
Pomazánka z paprikáše je skvělým způsobem, jak využít oblíbený maďarský pokrm v nové podobě. Tento recept přináší tradiční chutě paprikáše v podobě krémové a lahodné pomazánky, která se perfektně hodí na chleba, toast nebo jako dip k zelenině.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
cca 500 g pomazánky
Nutriční hodnoty
Energie | 8 074 kJ / 1 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,19 g |
Tuky | 160,65 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 5,69 g |
Sacharidy | 9,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud pomazánku nespotřebujeme najednou tak je dobré ji nechat před dalším použitím cca 15 minut vytaženou z lednice. Lépe se na pečivo natírá.
Na šlehání používám kelímek od kilového jogurtu. Je pevnější a dobře se drží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 8. 2024 21:37
5. 8. 2024 21:30
5. 8. 2024 21:16
5. 8. 2024 19:21
4. 8. 2024 21:31
4. 8. 2024 18:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Domácí sekana se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Šťavnatá jablíčka s krustou
Přidáno před 6 hodinami
Krabí salát s cuketou
Přidáno před 14 hodinami
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Právě bylo uvařeno:
Krůtí prso na hořčici s rýží
Kody74 uvařila před 2 hodinami
Mexické fazole s masem
Lukas.Vatral uvařila před 2 hodinami
Bílkové řezy
Moanka uvařil před 3 hodinami
Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou
Michak uvařil před 3 hodinami
Šlehané bifteky
AnnaP4 uvařila před 3 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
evik_svistik uvařila před 5 hodinami
Tmavé raženky
Tonja uvařila před 5 hodinami
Losos téměř beze všeho
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Pikantní směs na topinky
bmwbmw1 uvařil před 7 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Bekkybek uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně
Potravinové banky, charity i místní spolky: Velký přehled, jak a kde přesně můžete po povodních pomoci i kde pomoc sami získat
Další recepty
Suroviny: paprikáš, lučina, máslo, vejce, paprika čerstvá červená, petrželka
Pomazánka z paprikáše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBn1N
6 názorů