Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavší cibulačka

Tato bohatá a aromatická polévka, připravovaná pomalým karamelizováním cibule až do lehkého připálení, přináší jedinečný chuťový zážitek. Připravte si tento recept a objevte nové dimenze vaší oblíbené cibulačky!

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

7. 8. 2024 10:59

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie3 211 kJ / 767 kcal
Bílkoviny9,75 g
Tuky56,01 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 514 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy52,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Připálená cibulačka vznikla zcela spontánně, když jsem sejmul cibuli z předešlého sulcu a přidal sádlo s další cibulí. Výše popsaný postup je však naprosto dostačující k získání překvapivé polévky. O cibulačce jsem slyšel už jako malý kluk a nějak jsem po ní neprahnul. No až teď, kdy náhoda dala tomu, že se mi připálila cibulka, tak jsem zaimprovizoval a fakt jsem si pochutnal na zajímavém odstínu polévky. Vyzkoušejte a napište jak se povedla vám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Chlebajez Chlebajez

7. 8. 2024 20:56

Marie Svarcova: Tak jasně, jsem to rovněž neměl zcela v plánu...:-(

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 8. 2024 16:41

:-)<3:yes::yes: cibulačku dělávám ale ne připálenou , možná se mi někdy povede ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cibule, brambory, sádlo, špek uzený, mouka hladká, paprika sušená sladká, koření, česnek, voda, libeček, sůl

TopRecepty.cz

Tmavší cibulačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4x9Yn