Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrnovo-rajčatové kari

Lehký závan indické kuchyně pocítíme v tomto kari z cizrny a rajčat. Na jeho přípravu můžeme cizrnu předem uvařit nebo použít již konzervovanou. Kari je kompletním pokrmem, jelikož jej zrovna doplníme i basmati rýží.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

12. 8. 2024 06:54

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 114 kJ / 1 461 kcal
Bílkoviny44,50 g
Tuky61,26 g
Vláknina59,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy155,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cizrna, rýže basmati, mléko kokosové, rajče loupané, cibule, česnek, olej řepkový, sůl, pepř mletý, koření garam masala, koření kari, kurkuma

TopRecepty.cz

Cizrnovo-rajčatové kari

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZE8O

Naposledy jste si prohlédli