Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákové kung-pao

Klasické sečuánské kung-pao je oblíbené po celém světě. Tentokrát ho připravíme ve vegetariánské verzi a maso nahradíme marinovaným květákem. Nesmí chybět ani arašídy, které v jídle pěkně křupou.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby marinování

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby marinování)

15. 8. 2024 08:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 506 kJ / 1 077 kcal
Bílkoviny24,47 g
Tuky58,08 g
Vláknina8,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 344 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy103,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Velmi chutný recept<3

Monika146 (moderátorka)

15. 8. 2024 23:56

Zajímavý recept, určitě stojí za vyzkoušení. Další tip jak připravit oblíbený květák. Děkuji :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: květák, sůl, česnek, zázvor, pórek, arašídy, koriandr, mouka hladká, olej, olej, víno rýžové, ocet rýžový, škrob kukuřičný, cukr třtinový, sůl, chilli

TopRecepty.cz

Květákové kung-pao

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkYVE