Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Majonéza z vajíček natvrdo

Majonéza patří mezi nejoblíbenější studené omáčky snad po celém světe. Tradičně se připravuje z čerstvých vajíček, nicméně, v tomto receptu najdete návod, jak ji připravit z vajíček vařených natvrdo. Tak neváhejte a vyzkoušejte!

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 18 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 8 min

18 min (10 min příprava + 8 min tepelná úprava)

28. 8. 2024 07:01

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 512 kJ / 600 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky54,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 8. 2024 08:32

:-)<3:yes::yes: Zkoušela jsem podle stejného receptu kdysi vystřiženého z časopisu a je moc dobrá.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, sůl, olej olivový, voda, ocet, cukr

TopRecepty.cz

Majonéza z vajíček natvrdo

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9PW4