Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okurkové carpaccio

I ze salátové okurky lze vykouzlit krásný osvěžující předkrm, a to navíc velmi snadno. Tenké plátky okurky stačí naaranžovat na talíř, pokapat hořčičnou zálivkou, posypat růžovým pepřem a můžeme podávat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

16. 8. 2024 10:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 018 kJ / 721 kcal
Bílkoviny1,92 g
Tuky72,30 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy15,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: okurka salátová, olej olivový, hořčice, ocet vinný bílý, cukr krystal, sůl, pepř růžový

TopRecepty.cz

Okurkové carpaccio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4x9K6