Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okurkové carpaccio

I ze salátové okurky lze vykouzlit krásný osvěžující předkrm, a to navíc velmi snadno. Tenké plátky okurky stačí naaranžovat na talíř, pokapat hořčičnou zálivkou, posypat růžovým pepřem a můžeme podávat.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 018 kJ /
721 kcal
Bílkoviny1,92 g
Tuky72,30 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 361 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy15,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Okurku omyjeme a šikmo nakrájíme na velmi tenké plátky. Krok 2: Olej, hořčici, ocet, cukr a sůl řádně prošleháme, až se všechny ingredience krásně spojí. Krok 3: Okurku naaranžujeme na talíř, doplníme hořčičnou zálivkou, posypeme drceným růžovým pepřem a podáváme.

TIP: Další recepty z okurek

Zveřejněno 16. 8. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Okurkové carpaccio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4x9K6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Okurkové carpaccio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4x9K6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
okurka salátová, olej olivový, hořčice, ocet vinný bílý, cukr krystal, sůl, pepř růžový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu