Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso na způsob tikka masala

Indická kuchyně je výrazná, plná barev, vůní, chutí a zajímavého koření. Intenzivní chutě naleznete i v této rajčatové omáčce podávané s restovanými kousky marinovaného kuřete. Chutná skvěle s rýží a indickým chlebem naan.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez doby marinování

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez doby marinování)

18. 8. 2024 14:32

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 207 kJ / 1 484 kcal
Bílkoviny169,64 g
Tuky36,88 g
Vláknina47,98 g
Cholesterol 381 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,34 g
Sacharidy110,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 8. 2024 08:11

:-)<3:yes::yes: Máme rádi indickou kuchyni, toto je velmi dobrá klasika. :-K

Miluju indickou <3 díky za recept, ukládám a vyzkouším!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, koření garam masala, sůl, jogurt řecký, cibule, česnek, koření garam masala, paprika sušená sladká, chilli, rajče celé loupané, sýr, máslo, šťáva limetková

TopRecepty.cz

Kuřecí maso na způsob tikka masala

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w9pj