Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patizonová polévka s bramborou a žampiony

Pokud ještě váháte při nákupu patizonu, nabízíme Vám výbornou možnost, jak tuto zeleninu připravit. Skvělá polévka s plátky osmažených žampionů vás přesvědčí, že i zelenina připomínající létající talíř má v našich kuchyních svoje místo.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

21. 8. 2024 07:57

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie3 108 kJ / 743 kcal
Bílkoviny24,24 g
Tuky24,35 g
Vláknina24,18 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy96,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Patizon se loupat ani zbavovat semen nemusí, ale my to tak máme raději.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 8. 2024 10:51

zuzi777a: :-) Moc děkuji ale nezbyla;-) Krásný den:-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

21. 8. 2024 09:48

Krásná polévčička, dala bych si!:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: patizon, cibule, česnek, brambory, sůl, ghee, vývar masový, žampióny, máslo, ořech muškátový, majoránka, petrželka, libeček

TopRecepty.cz

Patizonová polévka s bramborou a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDMPk