Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulgur s mozzarellou a tuňákem

Připravte k večeři jednoduchý salát s bulgurem, rajčaty a masem z tuňáka. Příprava je velice jednoduchá, zvládne ji i malý školák. Na závěr můžete zvýšit výživovou hodnotu jídla natvrdo vařenými vejci.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

21. 8. 2024 11:49

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 381 kJ / 1 047 kcal
Bílkoviny91,16 g
Tuky63,52 g
Vláknina3,20 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,35 g
Sacharidy26,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Do směsi můžete dle chuti přidat trochu olivového oleje nebo nálevu z tuňáka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

23. 8. 2024 14:54

Koukám, Kubo, že vaříš zdravě… :yes:
U tebe by mi chutnalo… <3 :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: bulgur, tuňák ve vlastní šťávě, rajče, sýr mozzarella, vejce, pepř mletý

TopRecepty.cz

Bulgur s mozzarellou a tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4x922