Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňová polévka s gorgonzolou

Tuto lahodnou a jemnou dýňovou polévku podáváme s křupavými krutonky, ochucenými bylinkovou solí, a gorgonzolou, která svou slanou výraznou chutí a krémovostí polévku skvěle doplní.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

26. 8. 2024 10:00

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 861 kJ / 1 640 kcal
Bílkoviny48,79 g
Tuky87,63 g
Vláknina25,25 g
Cholesterol 211 mg
Sodík 2,13 g
Sůl3,01 g
Sacharidy152,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kombinace dýně a gorgonzoly musí být úžasná... a voňavá :-D<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: dýně máslová, cibule šalotka, máslo, česnek, vývar zeleninový, sůl, pepř mletý, koření polévkové, ořech muškátový, gorgonzola, rohlík, olej olivový, sůl bylinková

TopRecepty.cz

Dýňová polévka s gorgonzolou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRnBW