Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slaný koláč s patisonem

Jednoduchý slaný koláč s výbornou náplní z patisonu a hlívy ústřičné můžeme jíst teplý i studený. Náplň je díky paprikové pastě lehce pikantní. Po upečení koláč posypeme strouhaným sýrem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

27. 8. 2024 10:01

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 403 kJ / 3 442 kcal
Bílkoviny119,62 g
Tuky152,78 g
Vláknina41,60 g
Cholesterol 885 mg
Sodík 6,22 g
Sůl16,04 g
Sacharidy377,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: olej, cibule, hlíva ústřičná, směs zeleninová mražená, pasta papriková, koření, pepř mletý, sůl, sýr eidam, mouka polohrubá, mouka žitná, kypřící prášek, sůl, bylinky sušené, sýr eidam, vejce, olej, mléko, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Slaný koláč s patisonem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xklyJ

Naposledy jste si prohlédli