Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 605 kJ / 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,35 g |
Tuky | 33,50 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 25,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G67
Moje poznámka
Francouzská kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G67
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jelení závitky
Přidáno před 2 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 4 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Jiri_N. před 21 minutami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 34 minutami
Houbové rizoto
Konstantin. před 41 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 41 minutami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 44 minutami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 1 hodinou
Guláš SPECIÁL
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 1 hodinou
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 3 hodinami
Tématické fráze:
francouzká kuchyně,
kuřecí maso recepty,
polévky recepty,
francouzká polévka,
recepty z kuřecího masa,
polévka z kuřecích srdcí,
francouzká jídla,
kuřecí žaludky recept,
kuřecí roláda recept,
francouzka kuchyne recepty,
recepty z kuřecího,
polévky,
zeleninová polévka recept,
polévka z kuřecích žaludků,
tn.cz recepty bramborové knedlíky,
francouzká polívka,
francouzká polévka recept,
pohlreich vyvarova polevka,
francouzké polévky,
ratatuj recept
Suroviny:
maso kuřecí,
máslo,
směs zeleninová mražená,
víno bílé,
smetana,
vývar masový,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (6)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Nebylo by vhodnější vypsat použitou zeleninu? A proč kupovat mrazenou a odebírat 10dkg?