Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrnová pomazánka s pečenou paprikou

I když paprika chutná skvěle i čerstvá, pečení její chuť a vůni ještě zvýrazní. Z pečené papriky a cizrny můžeme připravit lahodnou pikantní pomazánku. V jemné variantě bez chilli s mrkví zachutná i dětem.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

5. 9. 2024 10:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 503 kJ / 1 554 kcal
Bílkoviny33,96 g
Tuky94,12 g
Vláknina128,48 g
Cholesterol 93 mg
Sodík 1,87 g
Sůl6,19 g
Sacharidy78,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: paprika čerstvá červená, cizrna sterilovaná, sůl, olej olivový, pasta sezamová, limetka, chilli paprika čerstvá, lučina, mrkev

TopRecepty.cz

Cizrnová pomazánka s pečenou paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r2y4

Naposledy jste si prohlédli