Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáková polévka s červenou čočkou

V této polévce vynikne zajímavé spojení květáku, řapíkatého celeru a červené čočky. Díky němu také dobře zasytí. Jemnou krémovou polévku podáváme ozdobenou plátky květáku opečenými na oleji.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

5. 9. 2024 14:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 988 kJ / 953 kcal
Bílkoviny57,61 g
Tuky4,38 g
Vláknina53,44 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 155 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy145,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kmín celý, bobkový list, květák, mrkev, brambory, česnek, paprika čerstvá bílá, čočka červená, sůl, olej

TopRecepty.cz

Květáková polévka s červenou čočkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRnkz