Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z červené řepy se sýrem, kukuřicí a klíčky

Červená řepa se již trvale usídlila v našich kuchyních. Ať již jako součást výživných polévek, nebo konzervovaná, nebo pečená. V této podobě je velmi vhodná třeba jako základ sytého salátu. Třeba jako je tento s kozím sýrem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min + 50 minut na pečení řepy

10 min (10 min příprava, + 50 minut na pečení řepy)

30. 8. 2024 08:20

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie2 017 kJ / 482 kcal
Bílkoviny20,10 g
Tuky17,87 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy56,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: řepa červená, olej olivový, sůl, pepř mletý, cibule, kukuřice mražená, listy salátové, klíčky, šťáva citronová, sýr kozí

TopRecepty.cz

Salát z červené řepy se sýrem, kukuřicí a klíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9PRp