Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nudle udon s ústřicovou omáčkou a krůtím masem

Toto je lahodný asijský pokrm plný chutí a vůní. Čínské nebo japonské udon nudle, které jsou známé svou měkkou a žvýkavou texturou, se skvěle doplňují s bohatou ústřicovou omáčkou, která dodává pokrmu hlubokou umami chuť.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

1. 9. 2024 07:49

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 213 kJ / 529 kcal
Bílkoviny49,39 g
Tuky22,60 g
Vláknina8,76 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 3,39 g
Sůl7,40 g
Sacharidy29,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někdy dělávám i s kuřecím masem a mrkví. Jsou dobré obě varianty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso, sojová omáčka světlá, zázvor čerstvý, česnek, koření kari, kurkuma, chilli, olej arašídový, cibule, paprika čerstvá červená, žampióny, jidášovo ucho, pórek, ústřicová omáčka, škrob, voda, nudle, koriandr, cibulka

TopRecepty.cz

Nudle udon s ústřicovou omáčkou a krůtím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82902

Naposledy jste si prohlédli