Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slzovka jako moučník

Slzovka jako moučník s jablky a šlehačkou je skvělou volbou pro ty, kteří hledají zdravější alternativu tradičních dezertů. Tento moučník kombinuje nutričně bohatou slzovku s jemně sladkými a šťavnatými jablky a nadýchanou šlehačkou, která dodává dezertu lehkost.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 90 min

105 min (15 min příprava + 90 min tepelná úprava)

1. 9. 2024 12:22

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie757 kJ / 181 kcal
Bílkoviny1,33 g
Tuky2,26 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doba tepelné úpravy je krátká, pokud je slzovka již uvařená. Jinak vaření trvá +-90 minut, dokud není zcela měkká

(nerozvařená). Pokud jí předem propláchneme a na hodinu namočíme, vaříme jí pak jen 45 minut. Pokud uvaříte celý sáček, pak zbytek můžete zamrazit nebo použít jako zavářku do polévky či do jiného jídla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sůl, jablko, máslo, skořice, cukr, šťáva citronová, ovoce, šlehačka, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Slzovka jako moučník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRnNY