Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda z vepřového bůčku

Šťavnatý vepřový bůček, plněný aromatickými bylinkami, česnekem a kořením, se při pečení promění v lahodnou roládu s křupavou kůrkou. Toto jídlo se skvěle hodí na rodinný oběd nebo slavnostní večeři, kdy chcete své hosty překvapit něčím výjimečným.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Maty22

Snadný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 150 min

180 min (30 min příprava + 150 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 734 kJ /
2 326 kcal
Bílkoviny103,25 g
Tuky208,07 g
Vláknina5,04 g
Cholesterol 322 mg
Sodík 420 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy9,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Orestujeme cibuli s kmínem a česnekem, poté přidáme zbytek surovin. Krok 2: Maso rozkrojíme na 1 cm tlustý plát a potřeme touto směsí. Zabalíme do rolády, svážeme provázkem, vložíme do pekáče a podlijeme vodou. Krok 3: Pečeme pod pokličkou na 180 stupňů 2 hodiny, poté ještě 30 minut bez pokličky.

TIP: Bůček - výběr oblíbených receptů

Zveřejněno 1. 9. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roláda z vepřového bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZEgE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roláda z vepřového bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZEgE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
bůček vepřový, cibule, česnek, kmín celý, koriandr, koření nové koření, kečup sladký, omáčka sojová, petržel

Přidat fotografie receptu