Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda z vepřového bůčku

Šťavnatý vepřový bůček, plněný aromatickými bylinkami, česnekem a kořením, se při pečení promění v lahodnou roládu s křupavou kůrkou. Toto jídlo se skvěle hodí na rodinný oběd nebo slavnostní večeři, kdy chcete své hosty překvapit něčím výjimečným.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 150 min

180 min (30 min příprava + 150 min tepelná úprava)

1. 9. 2024 14:56

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 734 kJ / 2 326 kcal
Bílkoviny103,25 g
Tuky208,07 g
Vláknina5,04 g
Cholesterol 322 mg
Sodík 420 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy9,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček vepřový, cibule, česnek, kmín celý, koriandr, koření nové koření, kečup sladký, omáčka sojová, petržel

TopRecepty.cz

Roláda z vepřového bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZEgE