Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Arménský chléb lavaš s vajíčky

Lavaš je druh chlebové placky původem z Arménie. Dá se naplnit, zabalit a je tak vhodný nejen na domácí pokrm, ale třeba i s sebou jako svačina na výlet. Dovnitř stačí umíchat vajíčka se špenátem, přidat mozzarellu a lahodný a vyvážený pokrm je raz dva hotový.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

7. 9. 2024 18:00

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Nutriční hodnoty

Energie2 875 kJ / 687 kcal
Bílkoviny59,37 g
Tuky43,76 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 877 mg
Sodík 724 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy12,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

<3 Lavaš umím občas koupit, určitě skvělý tip třeba na snadnou a chutnou večeři! :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: chléb, vejce, pažitka, špenát, cibule, sýr mozzarella, ajvar, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Arménský chléb lavaš s vajíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDM9o