Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrušky na víně

Tento jednoduchý dezert s trochou alkoholu si jistě oblíbíte. Hrušky uvaříte ve víně, které provoníte kořením, a servírujete s vínovou omáčkou a zakysanou smetanou, posypané nasekanými oříšky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

10. 9. 2024 12:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 785 kJ / 1 383 kcal
Bílkoviny10,24 g
Tuky24,02 g
Vláknina19,74 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy208,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hruška, med, víno červené, skořice celá, koření hřebíček, pomeranče, citron, smetana zakysaná, oříšky

TopRecepty.cz

Hrušky na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nk8r8