Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenka s červenou čočkou

Vepřová panenka se řadí mezi jemná masa a jejich příprava je snadná. Doměkka upečené plátky masa doplníme smetanovou červenou čočkou se slaninou a sušenými rajčaty. Bylinky se pak postarají o dokonalé dochucení.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

15. 9. 2024 12:00

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 552 kJ / 1 327 kcal
Bílkoviny99,84 g
Tuky66,16 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 215 mg
Sodík 983 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy71,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

16. 9. 2024 18:54

Pěkně naservírováno :-)

RubyRom RubyRom

15. 9. 2024 13:00

Krásné :-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: panenka vepřová, cibule, čočka červená, rajče sušené, slanina anglická, smetana na vaření, parmazán, sůl, koření steakové, pepř mletý, vývar masový, jíška tmavá instantní, jíška světlá, olej, máslo, petrželka, tymián

TopRecepty.cz

Panenka s červenou čočkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5z0p