Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovesná kaše s brynzou

Tradiční ovesná kaše je u nás známá zejména jako sladká snídaňová. Vyzkoušet však můžete i její slanou verzi. Ovesné vločky promíchané s výraznou brynzou doplní pečená mrkev s dýní. Taková kaše zahřeje zejména na podzim.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

14. 9. 2024 16:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 025 kJ / 1 918 kcal
Bílkoviny87,67 g
Tuky80,93 g
Vláknina35,20 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 2,47 g
Sůl6,43 g
Sacharidy192,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mrkev, dýně hokkaido, olej olivový, sůl hrubozrnná, rozmarýn, vločky ovesné, brynza, sůl

TopRecepty.cz

Ovesná kaše s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G69OK

Naposledy jste si prohlédli