Koláče s povidlovo-makovou náplní a se švestkami
Upečte rafinovaně lahodné koláče s kombinovanou náplní. Sezóna švestek vrcholí a modré plody jsou lahodné a sladké. V kombinaci s mákem, povidly a sladkou drobenkou vás dostane. Trocha práce navíc vás odmění skvělým moučníkem.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
16 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 16 725 kJ / 3 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,84 g |
Tuky | 183,70 g |
Vláknina | 36,81 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 483,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem vyčetla v časopise Apetit.
Je skvělé, že nemusíme dělat kvásek a celkově se s těstem dobře pracuje. Navíc, ta náplň ve spojení se švestkami, ta je super!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krabí salát s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno 18. 9. 2024 12:00
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno 18. 9. 2024 07:50
Podzimní chilli salát
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Právě bylo uvařeno:
Sirup z rýmovníku
Daniela69 uvařila před 24 minutami
Nakládané pečené kapie
Edimka uvařila před 1 hodinou
Polévka z dýně hokkaido
IvanaMusilova uvařila před 2 hodinami
Špenátová polévka (rychlovka)
PetraHrab uvařil před 2 hodinami
Krémová polévka pórková s brambory
mejtys uvařila před 2 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru s cizrnou a kuskusem
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbová polévka na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
Kuchtik_Mona uvařila před 3 hodinami
Bílkové řezy
Moanka uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně
Laďka Něrgešová ukázala, jak na kynutí těsta pod vodou: Závin z něj je chuťově daleko lepší, říká moderátorka
Fritelle di pasta: Smažená těstovinová hnízda jsou báječně křupavá, voní bylinkami a využijete v nich zbylé uvařené těstoviny
Další recepty
Suroviny: mléko, mouka hladká, mouka polohrubá, kypřící prášek, droždí sušené, cukr krupice, sůl, vejce, olej, vejce, švestky, povidla švestková, mák mletý, rum, cukr krystal, mouka polohrubá, máslo
Koláče s povidlovo-makovou náplní a se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/319nA
0 názorů