Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášová polévečka

Skvělá gulášová polévka s libovým mletým hovězím masem a slaninou je velmi vydatná, můžete ji klidně servírovat jako samostatný chod, třeba s domácím chlebem. Příprava je velmi snadná a zvládnou ji i začátečníci.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

14. 9. 2024 07:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 427 kJ / 819 kcal
Bílkoviny80,22 g
Tuky32,83 g
Vláknina10,48 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy47,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem kdysi získala v časopise Apetit.

Tip: Kdo by chtěl gulášovku se zeleninou, může spolu s bramborami přidat 1 velkou mrkev, nakrájenou na kostičky a asi 5 minut před koncem 100 g mraženého hrášku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

14. 9. 2024 09:21

Marie Svarcova: Děkuji Maruško… :-K
Je to taková klasika, a v tyto dny zahřeje i zasytí… <3

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 9. 2024 08:26

:-)<3:yes::yes: Dělávám ji také, většinou s masem nakrájeným ale takovou znám od babičky a také ji dělám , je výborná :-K krásná prezentace

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: olej rostlinný, cibule, česnek, maso hovězí, mouka hladká, kmín mletý, majoránka sušená, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, protlak rajčatový, vývar hovězí, brambory, sůl, pepř mletý, petrželka

TopRecepty.cz

Gulášová polévečka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R9k5