Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z květáku romanesco s rýží a čočkou beluga

Znáte květák romanesco? Má krásně špičaté růžičky a krásnou barvu. Vyzkoušejte tuto krásnou zeleninu v salátu z rýže, černé čočky a další zeleniny. Květák je díky marinování úžasně ochucený a celý pokrm je nádherně barevný.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

14. 9. 2024 08:22

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 408 kJ / 1 293 kcal
Bílkoviny40,23 g
Tuky24,70 g
Vláknina27,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy214,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: květák, rýže, čočka beluga, paprika čerstvá žlutá, rajče cherry, česnek, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř mletý, římský kmín mletý, čerstvé bylinky, majoránka

TopRecepty.cz

Salát z květáku romanesco s rýží a čočkou beluga

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJkjr