Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarková pomazánka s Kunovjankou

Skvělá škvarková pomazánka se sterilovanou směsí zeleniny a vejcem. Ideální rychlá večeře na chladné dny, ale i skvělá varianta pomazánky na večírky či oslavy. Nejlepší je namazaná na čerstvém domácím chlebu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

15. 9. 2024 07:31

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 820 kJ / 2 586 kcal
Bílkoviny49,66 g
Tuky248,32 g
Vláknina17,78 g
Cholesterol 469 mg
Sodík 2,88 g
Sůl6,91 g
Sacharidy32,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opět je recept ze starého čísla časopisu Apetit.

Místo Moravanky či Kunovjanky můžete do pomazánky přidat 200 g jiné nakládané zeleniny (okurky, cibulky, kapie, feferonky…)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: škvarky, moravanka, cibule, česnek, vejce, hořčice plnotučná, sůl, pepř mletý, chléb, cibulka jarní

TopRecepty.cz

Škvarková pomazánka s Kunovjankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dk0n6