Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z červené čočky

Dobrá a vydatná polévka nás v nepříznivém počasí pěkně zahřeje. Připravíme ji snadno z několika druhů zeleniny a červené čočky. Ta polévku i dobře zahustí, navíc se nemusí dlouho vařit, takže příprava nezabere moc času.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava)

17. 9. 2024 14:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 379 kJ / 1 047 kcal
Bílkoviny53,74 g
Tuky5,65 g
Vláknina55,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 355 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy168,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Červenou čočku není třeba předem namáčet, změkne během 7-12 minut varu a velmi snadno se rozvaří. Polévka obsahuje kromě červené čočky různé druhy zeleniny a je vhodná pro vegetariány i vegany.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: čočka červená, cibule, mrkev, brokolice, brambory, kukuřice, rajče cherry, olej, sůl, pepř mletý, vývar zeleninový, cibulka jarní, protlak rajčatový, čerstvé bylinky

TopRecepty.cz

Polévka z červené čočky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZExG