Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenátové lívance s jablky

Pokud si rádi zpříjemníte ráno dobrými lívanci, vyzkoušejte i tuto zdravější variantu. Lívance z pohankové a celozrnné mouky ochutíte javorovým sirupem a špenátem. Díky sněhu jsou krásně nadýchané, jablka zase dodají vláčnost.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

před 2 hodinami

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie7 865 kJ / 1 880 kcal
Bílkoviny64,99 g
Tuky31,05 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 463 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy316,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kypřící prášek, mouka celozrnná, mouka pohanková, vejce, špenát, sirup javorový, mléko, skořice, semínka chia, vanilka, citron, jablko, ghee

TopRecepty.cz

Špenátové lívance s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W68Vx