Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lososové karbanátky s dipem se zeleninou

Losos je velmi oblíbenou a vyhledávanou rybou. Jeho chuť je jemná a maso bez kostí, a tak nevadí ani dětem. Kousky masa zakomponujeme do karbanátků, které po osmažení podáváme se svěžím dipem ze smetany, majonézy a zeleniny.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

před 4 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 273 kJ / 1 260 kcal
Bílkoviny22,61 g
Tuky101,22 g
Vláknina9,83 g
Cholesterol 428 mg
Sodík 1,61 g
Sůl3,86 g
Sacharidy59,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z časopisu Apetit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: losos, chléb toustový, mléko, kopr, petrželka, koriandr, paprika čerstvá červená, rajče, majonéza, smetana zakysaná, šťáva citronová, omáčka chilli sladká, sůl, pepř mletý, vejce, strouhanka, olej rostlinný, limetka

TopRecepty.cz

Lososové karbanátky s dipem se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkl33