Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná pečená vepřová žebra

Pečená žebra jsou skvělou pochoutkou nejen na oběd, ale také na oslavu nebo třeba k pivu. Jednotlivé kousky žeber jsou nejprve uvařené s kořením doměkka. Následně je namarinujeme a upečeme na kůrčičku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 80 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby marinování

200 min (80 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby marinování)

před 13 hodinami

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 126 kJ / 3 615 kcal
Bílkoviny134,87 g
Tuky251,38 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 375 mg
Sodík 5,69 g
Sůl13,15 g
Sacharidy172,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žebra vepřová, cibule, česnek, pivo světlé, koření divoké, med, omáčka sojová, chilli paprika čerstvá, petržel, zázvor mletý, citron, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Marinovaná pečená vepřová žebra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADmV3