Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z pečené řepy a dýně

Pečení zelenině dodá výraznější a kouřovou chuť, která poté dobře vynikne v krémové polévce. Zeleninu stačí po upečení jednoduše dochutit voňavým libečkem, muškátovým oříškem a zjemnit trochou smetany.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 85 min

95 min (10 min příprava + 85 min tepelná úprava)

před 2 hodinami

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 206 kJ / 766 kcal
Bílkoviny15,11 g
Tuky45,57 g
Vláknina21,73 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy64,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Můžeme podávat s opečenou houskou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: řepa červená, cibule, mrkev, dýně máslová, olej, vývar zeleninový, libeček, smetana sladká, ořech muškátový, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Polévka z pečené řepy a dýně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4x97V