Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémová polévka z rozvitých kapustiček

S přicházejícím podzimem zajisté přijde vhod recept na vynikající polévku, která opravdu zahřeje a zasytí. Polévka z růžičkové kapusty, která je bohatá na spoustu zdraví prospěšných látek, má zajímavou kapustovou chuť a krásně voní.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava)

před 6 hodinami

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie2 409 kJ / 576 kcal
Bílkoviny4,86 g
Tuky45,63 g
Vláknina6,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 345 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy34,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Při pěstování růžičkové kapusty se některé růžičky rozvinuly a po odstranění vrcholu rostliny, vyrazily nové výhony. Obojí jsem ořezal a použil na polévku. Polévka má vynikající kapustovou chuť a vůni. Doporučuji vyzkoušet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cibule, olej, mouka hladká, brambory, bujón zeleninový, sůl, pepř mletý, koření polévkové

TopRecepty.cz

Krémová polévka z rozvitých kapustiček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYpng

Naposledy jste si prohlédli