Slíváky od Libuš
Buchty plněné švestkami se skořicí jsou tradiční český moučník, který potěší nejen svou nadýchaností, ale i lahodnou kombinací švestek a skořicové vůně. Tyto jemné buchtičky vás přenesou do časů babiččiny kuchyně.
Suroviny pro 17 kusů
17kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 533 kJ / 2 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,16 g |
Tuky | 115,60 g |
Vláknina | 15,18 g |
Cholesterol | 611 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,44 g |
Sacharidy | 398,61 g |
Postup přípravy
Po vychladnutí podáváme ke kávě.
Zveřejněno 30. 9. 2024 20:47
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slíváky od Libuš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRnol
Nejnovější recepty
Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem
Přidáno před 18 minutami
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Přidáno před 1 hodinou
Podzimní řezy
Přidáno před 2 hodinami
Černá čočka beluga, slanina, volská oka a kysané zelí (pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Tortilly s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Červená čočka se zeleninou a špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě
Holka u plotny peče: Dýňové cupcakes jsou vláčné, voní kořením a s krémem z bílé čokolády chutnají božsky
Salát z červené řepy: Výborná příloha k masu nebo lehká svačinka má pikantní chuť a na její přípravu stačí jen tři ingredience
Houbové koření ze sušených bedel: Vynikající dochucovadlo se hodí do polévek, omáček nebo do houbového kuby
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
pekarekroman před 3 hodinami
Voňavá houbová omáčka se žampiony
Boxiska před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
RabaRoman před 4 hodinami
Ostrá směs z bedel na topinky
vladyk před 6 hodinami
Koláč hokkaido
Michaela8574 před 7 hodinami
Řízky v bramborovém obalu (retrorecept)
arabam před 9 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Cernousek před 17 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Ilabagr před 19 hodinami
Naše doma oblíbené špagety
miloslav.kafka před 20 hodinami
Komentáře (1)