Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky s libečkem z papiňáku

Vepřové plátky s chutí oblíbené bylinky se určitě vyplatí vyzkoušet. Přípravu si zjednodušíte s pomocí tlakového hrnce. V mezičase připravíte snadno oblíbenou přílohu a za slabou půlhodinku budete moci podávat na stůl.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

před 2 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 474 kJ / 352 kcal
Bílkoviny7,19 g
Tuky25,99 g
Vláknina8,18 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy19,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Plátky jsem měla 1,5 cm silné. Libeček může být i mražený, ale toho tak cca půl polévkové lžíce. Sušený se nehodí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kotleta vepřová bez kosti, cibule, česnek, olej, vývar masový, pepř mletý, sůl, mléko plnotučné, solamyl, libeček

TopRecepty.cz

Vepřové plátky s libečkem z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpnrY