Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované lesní houby s balzamikem

Lehký pokrm z lesních hub podáváme s opečenými tousty. Houby vařené spolu s aromatickým čerstvým rozmarýnem a výrazným balzamikovým octem nasají jejich chuť i vůni, a stanou se tak opravdovou lahůdkou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

před 4 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 442 kJ / 1 062 kcal
Bílkoviny25,35 g
Tuky38,29 g
Vláknina32,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,61 g
Sůl6,40 g
Sacharidy140,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Když chceme marinované houby podávat jako hlavní jídlo, nahradíme toasty například kuskusem.

V zimě můžeme místo lesních hub použít žampiony.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houby, olej, cibule, česnek, rozmarýn, ocet balsamiko, cukr krupice, sůl, chléb toustový

TopRecepty.cz

Marinované lesní houby s balzamikem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERPYv