Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená jablíčka na hlávkovém zelí a papriky plněné goudou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Tento pokrm je originální kombinací sladkých a slaných chutí, která překvapí a potěší. Šťavnatá jablka, pečená do měkka, krásně ladí s jemně kyselým hlávkovým zelím, zatímco papriky plněné goudou přidávají pokrmu sýrovou intenzitu.

Přidat do oblíbených Kovadlina Kovadlina Přidat komentář

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 152 kJ /
275 kcal
Bílkoviny16,90 g
Tuky14,41 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 380 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy16,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Zapneme troubu na 200 °C. Krok 2: Do papriky vložíme goudu. Na pečicí plech na troše oleje rozložíme zeleninu a na zelí položíme jablko. Vše posolíme a opepříme. Krok 3: Vložíme do trouby vyhřáté na 200 stupňů a pečeme do zlatova asi 30 minut. Jako přílohu podáváme celozrnné pečivo.

TIP: Jak udělat zeleninu v troubě - rady a tipy

Zveřejněno 11. 10. 2024 16:48

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená jablíčka na hlávkovém zelí a papriky plněné goudou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADmJB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená jablíčka na hlávkovém zelí a papriky plněné goudou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADmJB

Suroviny:
jablko, zelí, paprika, sýr gouda, květák, brokolice, mrkev, olej olivový, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu