Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová polévka s řepou

Polévky jsou ideálním pokrmem na nejen chladné podzimní dny. K zeleninovému vývaru můžeme přidat různorodou zeleninu, která dodá polévce chuť a vitamíny. O to se tady postará červená řepa, kysané zelí a ovesné vločky.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie361 kJ /
86 kcal
Bílkoviny2,45 g
Tuky0,30 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy16,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do horkého zeleninového vývaru přidáme očištěnou a na kostičky pokrájenou petržel, řepu a na kolečka pokrájený, důkladně omytý pórek. Krok 2: Vhodíme oprané vločky, dochutíme solí, polévkovým kořením a přidáme kysané zelí. Krok 3: Polévku necháme vařit asi 15 minut. Při podávání ozdobíme na talíři petrželkou.

TIP: Červená řepa v kuchyni

Zveřejněno 17. 10. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninová polévka s řepou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68moQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninová polévka s řepou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68moQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vývar zeleninový, petržel, řepa červená, pórek, vločky ovesné, sůl, koření polévkové, zelí kysané, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu