Batátový krém
Batáty u nás nejsou tradiční surovinou, nicméně i tak jsou velice oblíbené. Připravit z nich můžete také lahodný a jemný krém. Spolu s brambory a mrkví je povaříme doměkka, rozmixujeme a doplníme smetanou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 940 kJ / 1 181 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,30 g |
| Tuky | 60,75 g |
| Vláknina | 19,75 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 317 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 133,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batátový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6w74
Moje poznámka
Batátový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6w74
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 13 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 23 minutami
Dalmatské čufty
Ceesay před 8 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 11 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 13 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 14 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 15 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 15 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 16 hodinami
Suroviny:
batáty,
brambory,
mrkev,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý,
voda,
nať petrželová
Komentáře (2)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0