Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatová polévka salmorejo cordobés

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Osvěžující polévka z rajčat, připravovaná za studena, je skvělá pro horké letní dny. Recept se vám bude zejména pokud máte velkou nadúrodu rajčat a chcete si naplno vychutnat jejich chuť. Netradiční přízdoba z vařeného vejce a opečené šunky polévku skvěle doplňuje.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 739 kJ /
1 850 kcal
Bílkoviny30,50 g
Tuky117,24 g
Vláknina20,18 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 951 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy158,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupaná nakrájená rajčata rozmixujeme dohladka spolu s olejem, česnekem a solí. Krok 2: Přidáme starší natrhané pečivo a necháme 10 minut změknout. Krok 3: Poté rozmixujeme na hladké pyré a necháme vychladit. Krok 4: Na talíři zakápneme olejem a posypeme nasekaným vařeným vejcem a šunkou.

TIP: Studené letní polévky

Zveřejněno 27. 10. 2024

Poznámka autorky Handour

V létě je polévka velice osvěžující.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová polévka salmorejo cordobés

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkEmL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rajčatová polévka salmorejo cordobés

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkEmL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
rajče loupané, bageta, olej olivový, sůl, česnek, vejce, olej olivový

Přidat fotografie receptu